O nama

o gkm-u

Što radimo?

Gorički Klub Mladih kreira svoj program s ciljem pružanja edukativnih i zabavnih aktivnosti mladima. Program obuhvaća raznolike događaje i aktivnosti, a za njih možete saznati putem web stranice i društvenih mreža. Neki od tipova aktivnosti koje često organiziramo su…

Kreativne aktivnosti

Nastojimo poticati kreativnost mladih pa tako organiziramo kreativne aktivnosti kao što su likovne radionice za najmlađe, večeri poezije za one koji se više vole izraziti stihovima te razne radionice izrade dekorativnih predmeta.

Koncerti

Terasa na 2. katu Doma kulture Galženica je izvrsno mjesto za koncerte. Uglavnom ugošćujemo mlade velikogoričke bandove i izvođače, no u budućnosti želimo dovesti i neke poznatije glazbenike.

Predavanja

Želimo da kod nas možete naučiti nešto novo i zanimljivo pa tako organiziramo predavanja koja vode ili stručnjaci iz svoga područja ili same mlade osobe o temama koje su im unutar područja studija ili ih samo zanimaju pa žele i druge naučiti o njima.

Besplatne instrukcije

Ako imate problema u školi, a ne želite plaćati instrukcije kod nekoga, slobodno se javite nama! Instrukcije učenicima osnovnih i srednjih škola volonterski pružaju studenti i bivši profesori.

Debatni klub

Debatni klub namijenjen je srednjoškolcima te pomaže u razvijanju kritičkog razmišljanja te u javnome govoru. Uz to naučiti ćete puno zanimljivih informacija o raznim temama te upoznati nove ljude. Debatni klub se sastoji jednom tjedno u prostoriji kluba.

Grupna zabava

Za one koji se žele zabaviti sa svojom grupom prijatelja organiziramo hrpu aktivnosti. Pub kvizovi, escape roomovi, večeri društvenih igara i gaming večeri su savršeni za zabavan provod s prijateljima.

Besplatne
INSTRUKCIJE

Ako imate problema u školi, a ne želite plaćati instrukcije kod nekoga, slobodno se javite nama! Instrukcije učenicima osnovnih i srednjih škola volonterski pružaju studenti i bivši profesori.

Naš tim:

Sara je voditeljica Goričkog Kluba Mladih te osmišljava većinu njegovih aktivnosti te komunicira s ostalim ustanovama i organizacijama u Velikoj Gorici kako bi se suradnjom postigli ciljevi GKM-a.

Sarina desna ruka. Patrik pomaže u organizaciji aktivnosti, vođenju debatnog kluba te uređuje GKM-ovu web stranicu.

Marija je naš social media person. Ona uređuje većinu sadržaja na našim društvenim mrežama.

Lovro koordinira naše besplatne instrukcije, služeći kao posrednik između volontera i učenika.

Najnoviji član GKM tima, Dominik pomaže u aktivnostima koje Klub organizira.